MARIA SÁNCHEZ

Sóc la Maria Sánchez Bonvehi. Amb 16 anys vaig començar al món de la perruqueria.  Cap a l’any 2014 vaig decidir arriscar-me com a emprenedora i muntar el meu propi negoci. Vaig optar pel projecte REEMPRESA,  que té com a objectiu promoure i la transmissió d’empreses per evitar el tancament de negocis econòmicament viables i evitar la destrucció d’ocupació en els municipis.

D’aquesta manera vaig contactar amb l’Acadèmia Estils i vaig decidir fer-me càrrec del negoci. Des de l’abril de 2016 em trobeu al capdavant de l’Acadèmia Estils.

Us diré que l’any 2000 jo en vaig formar com a futura perruquera en aquest mateix centre… i 16 anys tornava a entrar però com a nova propietària… coses del destí !!

Hi trobareu serveis de perruqueria, d’estètica i cursos de formació com el d’Ungles, el de Maquillatge, Recollits, etc., però també he apostat per altres cursos, com el de Flors de Bach i Reiki, i els d’Assessoria d’Imatge. I més  coses que farem en el futur…

Us hi espero a l’Acadèmia Estils !

ALBA

Creativa, professional. Des de sempre, la meva passió és la perruqueria. És el meu món! M’agrada la perruqueria i la visc plenament.

ROSER

Sóc perruquera des de sempre. M’encanta el món de la perruqueria. Sóc ordenada, senzilla, tímida, però tothom amb qui treballo sap que pot comptar amb mi.